ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Τρόποι Αποστολής

Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας προς αποστολή είναι 15€ χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφορικών.

Υπολογισμός κόστους μεταφορικών

Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ Courier Πόρτα Πόρτα.

Το κόστος των μεταφορικών για δέματα εώς 2 κιλά είναι 5€. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1€.

Παράδειγμα : Για ένα δέμα 4 κιλών το κόστος είναι 7€

Τα προϊόντα συσκευάζονται την ημέρα της αποστολής και αποστέλλονται καθημερινά πλην Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών.


Όσες παραγγελίες καταχωρηθούν μέχρι τις 2 το μεσημέρι αποστέλλονται την ίδια ημέρα και παραδίδονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως τον προορισμό με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

Η παράδοση με ΕΛΤΑ courier μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:


1. Παράδοση σε οικία:

Σε αυτήν την περίπτωση, η ΕΛΤΑ courier θα σας επισκεφτεί για να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας βρει, θα αφήσει αυτοκόλλητο σημείωμα δίπλα στο θυροτηλέφωνό σας με το οποίο θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Οι ώρες παράδοσης είναι Δευτέρα με Παρασκευή, 9 το πρωί με 5 το απόγευμα.

Σημαντικό: Το όνομα του παραλήπτη θα πρέπει να βρίσκεται στο θυροτηλέφωνο, αλλιώς ο courier δεν θα καταφέρει να σας βρει και η παράδοση θα αποτύχει.


2. Δική σας παραλαβή από το κατάστημα της courier:

Στην περίπτωση που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να είστε σε κάποια διεύθυνση κατά τις μέρες και ώρες παράδοσης της courier, τότε είναι δυνατό να το παραλάβετε από το ταχυδρομείο της περιοχής σας. Τα καταστήματα στην πλειοψηφία τους είναι ανοικτά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και από τις 8 το πρωί μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι το Σάββατο.

Σημείωση: Η ΕΛΤΑ courier έχει συμβατική υποχρέωση να προσπαθήσει τρεις διαδοχικές εργάσιμες ημέρες να σας παραδώσει το πακέτο. Αν δεν καταφέρει να σας εντοπίσει ακόμα και μετά από τις τρεις προσπάθειες, τότε το πακέτο θα παραμείνει στο κατάστημα της courier για δική σας παραλαβή. Αν και μετά από 5 ημέρες δεν έχετε παραλάβει το πακέτο, τότε θα επιστραφεί σε εμάς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως που υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την παράδοση της παραγγελίας σας (π.χ. λόγω λάθους στα στοιχεία της διεύθυνσή σας), εμείς ή η courier θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τηλέφωνο που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.


Γεωγραφική κάλυψη

Η ΕΛΤΑ courier καλύπτει το σύνολο της Ελλάδας είτε με ιδία μέσα είτε με τη συμβολή των καταστημάτων ΕΛΤΑ.


Επιστροφές λόγω λανθασμένης παραγγελίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές λόγω λανθασμένης παραγγελίας του πελάτη μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή τους και μόνο για αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή τοποθετηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη – παραστατικό αγοράς.  

Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση .

Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρείας μας μπορεί να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και αποδίδεται στη εταιρία ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα κατά την αποστολή.

Η εταιρία μας πρέπει να ενημερώνεται άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια τηλεφωνικά στο 210-8327554 Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18.00 ή μέσω e-mail στο info@nakamotoparts.gr.

Σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνο είναι το Nakamotoparts.gr, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη. Η αντικατάσταση με το σωστό προϊόν γίνεται εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Είδη ένδυσης και υπόδησης δεν επιστρέφονται μετά την χρήση τους σε καμία περίπτωση. Το προϊόν για να αντικατασταθεί θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.


Κανένα προϊόν δεν έχει εγγύηση.

Ηλεκτρικά είδη (π.χ. μπαταρίες, πηνιοφόροι, ηλεκτρονικές, ανορθωτές, συναγερμοί), κουστούμια πλαστικών και εξατμίσεις δεν έχουν καμία εγγύηση και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση καθώς είναι αδύνατος ο έλεγχος τυχόν φθοράς από υπαιτιότητα του πελάτη.

Όλα τα πλαστικά ελέγχονται για τυχόν φθορές πριν την αποστολή τους.


Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

1) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, όταν βρίσκεστε  στο καλάθι αγορών πατήστε πάνω στο εικονίδιο του κάδου (κάτω από την ποσότητα) για να γίνει ο μηδενισμός.

2) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-8327554 και να ακυρώσετε την παραγγελίας σας.

Δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα και ήρθαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.

Χρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος.


Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Για παραγγελίες ανταλλακτικών τα οποία είναι εξειδικευμένα και μπορεί να χρειάζονται διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το Nakamotoparts.gr τηλεφωνικά για την αποφυγή λαθών.