ΕΝΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΛΑΘΙ
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας, σ΄αυτό. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Όροι Χρήσης

Η ιστοσελίδα www.nakamotoparts.gr  αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα για την πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών, παπιών και scooter.


Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakamotoparts.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.


Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο

Διεύθυνση

Αριθμός τηλεφώνου

Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakamotoparts.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.


Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας (ολικώς ή μερικώς) θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μέσω e-mail στο: info@nakamotoparts.gr ή στο τηλέφωνο 210-8327554. Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας, δίνεται μέχρι τη χρονική στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε ακύρωση μετά το πέρας της χρονικής αυτής περιόδου, είναι αδύνατη.


Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakamotoparts.gr, προσφέρει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Παραλαβή από το κατάστημά μας.

Μέσω Αντικαταβολής.

Με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Η παραγγελία θα φτάσει στον τόπο παράδοσης εντός 48 ωρών από την στιγμή που υπάρχει σε διαθεσιμότητα στην εταιρεία, για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας), ενώ ο χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές αυξάνεται σε 72 ώρες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakamotoparts.gr χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier) για την ασφαλή και γρήγορη αποστολή των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς και συμπεριλαμβάνονται στη παραγγελίας σας.


Τιμές των διατιθέμενων προϊόντων ​

​Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς τιμοκαταλόγους του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nakamotoparts.gr , συμπεριλαμβάνεται και ο σχετικός Φ.Π.Α.(24%) .

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakamotoparts.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων που διαθέτει στις αποθήκες του.


Επιστροφές λόγω λανθασμένης παραγγελίας

Επιστροφές γίνονται δεκτές λόγω λανθασμένης παραγγελίας του πελάτη μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή τους και μόνο για αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή τοποθετηθεί και να συνοδεύεται από την απόδειξη – παραστατικό αγοράς.  

Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση .

Σε αντίθετη περίπτωση η εταιρείας μας μπορεί να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη και αποδίδεται στη εταιρία ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα κατά την αποστολή.

Η εταιρία μας πρέπει να ενημερώνεται άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια τηλεφωνικά στο 210-8327554 Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18.00 ή μέσω e-mail στο info@nakamotoparts.gr.

Σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνο είναι το Nakamotoparts.gr, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη. Η αντικατάσταση με το σωστό προϊόν γίνεται εντός 7 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Είδη ένδυσης και υπόδησης δεν επιστρέφονται μετά την χρήση τους σε καμία περίπτωση. Το προϊόν για να αντικατασταθεί θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.


Κανένα προϊόν δεν έχει εγγύηση.

Ηλεκτρικά είδη (π.χ. μπαταρίες, πηνιοφόροι, ηλεκτρονικές, ανορθωτές, συναγερμοί), κουστούμια πλαστικών και εξατμίσεις δεν έχουν καμία εγγύηση και δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση καθώς είναι αδύνατος ο έλεγχος τυχόν φθοράς από υπαιτιότητα του πελάτη.

Όλα τα πλαστικά ελέγχονται για τυχόν φθορές πριν την αποστολή τους.


Ακύρωση παραγγελίας

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις :

1) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, όταν βρίσκεστε  στο καλάθι αγορών πατήστε πάνω στο εικονίδιο του κάδου (κάτω από την ποσότητα) για να γίνει ο μηδενισμός.

2) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-8327554 και να ακυρώσετε την παραγγελίας σας.

Δεν θα μπορέσουν να γίνουν δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα και ήρθαν κατόπιν ειδικής παραγγελίας για τον πελάτη.

Χρήματα δεν επιστρέφονται πάρα μόνο σε περίπτωση αδυναμίας της εταιρίας να καλύψει τυχόν έλλειψη κάποιου προϊόντος.

Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.

Για παραγγελίες ανταλλακτικών τα οποία είναι εξειδικευμένα και μπορεί να χρειάζονται διευκρινίσεις επικοινωνήστε με το Nakamotoparts.gr τηλεφωνικά για την αποφυγή λαθών.


Διάφορα

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, έλλειψη στοκ κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ευθύνη του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nakamotoparts.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.nakamotoparts.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Σε περίπτωση λάθους καταχώρισης είτε ως προς την διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή ως προς την τιμή του, ο εκάστοτε πελάτης θα ενημερώνεται άμεσα και το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί κάθε δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία.